hello gorgeous nummer 28 – herfst 2019

 6,95

Nummer 28 is uit! Dit keer met het thema ‘Je hebt hiv en een kinderwens’. We schrijven over de diverse mogelijkheden om ouder te worden en interviewen een moeder, wensvader en dochter van een vrouw met hiv.

Op de cover staan Celicia en haar dochter Meske, die zes jaar geleden werd geboren. Celicia vertelt over de kinderwens die ze samen had met haar hiv-positieve man, de zwangerschap en haar postnatale depressie na de geboorte van Meske.

We interviewen Emma, die een aantal jaren geleden twee kinderen adopteerden. En we spreken met Wilford, die zijn wens om vader te worden, niet langer uit wil stellen.

Pim (zelf dochter van een moeder met hiv) deed onderzoek naar hoe er omgegaan wordt met openheid over hiv in gezinnen waar een of beide ouders hiv hebben.

Naast veel aandacht voor de kinderwens van mensen met hiv, interviewen we ook Ricus Dullaert over zijn hiv-werk in Zuid-Afrika en Rayelle Niemann over een tentoonstelling over het hiv-activisme in het Zwitserse Zürich. Aan het woord is ook de voorzitter van onze stichting Wiebe van der Woude, over zeven jaar hello gorgeous.

We nemen ook een kijkje bij onze buren in Vlaanderen en interviewen Stéphanie en Wim, twee positieve Belgen.

En veel meer…

Categorie: