hello gorgeous nummer 19 – zomer 2017

 6,95

Lees hello gorgeous nummer 19 online

De zomereditie is uit!

Ons covermodel is dit keer Yana uit Oekraïne. Ze is geboren met hiv en leidt samen met haar vriendin Nadiia een organisatie voor jongeren met hiv in Oost-Europa.

Het is zomer en tijd voor Pride. We interviewen Raymond Timmer, die Mr. Leather Amsterdam is en een lans breekt voor het jezelf durven te zijn. Charlie Tredway won de Mr. Gay New Zealand verkiezing en wil met zijn titel het stigma aanpakken. Net als Tryphena Natukunda, die de titel Miss Y Uganda draagt.

We kijken samen met Louise van Deth terug op een jaar directeur van Aidsfonds en Soa Aids Nederland en de omstreden campagne die zij na veel kritiek terugtrok.

De peiling gaat dit keer over U=U en wat het betekent voor mensen met hiv. Undetectable = Untransmittable/Uninfectious gaat over het feit dat mensen met hiv die succesvol worden behandeld het virus niet kunnen overdragen. Pieter Brokx is directeur van de Hiv Vereniging en hij vindt dat hiv-behandelteams deze boodschap meer moeten uitdragen naar hun patiënten.

De beeldreportage is een prachtige serie internationale foto’s van mensen met hiv, die door henzelf zijn gemaakt.

Het boek The Velvet Rage gaat over het opgroeien als homo in een hetero-normatieve maatschappij. En het constant zoeken naar bevestiging van anderen, terwijl je die eigenlijk in jezelf moet zien te vinden. Wij interviewen schrijver Alan Downs.

Hetty en Hans leven met hiv en delen in #19 hun persoonlijke verhalen.

En veel meer….

Uitverkocht

Categorie: