hello gorgeous nummer 30 – voorjaar 2020

 6,95

Nummer 30 is uit! Het thema van deze editie is lang leven met hiv.

Veel van de verhalen komen dan ook van mensen die al jaren leven met hiv. Zo is covermodel Brenda 25 jaar geleden geboren met hiv. Zij ziet zichzelf echter niet als een long term survivor.

Paul en Erwin hebben allebei veel vrienden en bekenden verloren aan aids. In dit magazine praten zij over dit meervoudig verlies, dat ze beide op verschillende manier dragen. Marjolijn kreeg haar hiv-diagnose in 1984 en jarenlang heeft ze hier haast niet over gesproken met anderen. Tot ze meeliep in de Positive Flame optocht tijdens AIDS 2018.

Rick Guasco is creative director van het Amerikaanse hiv-blad Positively Aware. Hij leeft ook lang met hiv en een aantal jaren geleden werd er ook anale kanker bij hem vastgesteld. Jason Farrell is een Amerikaan die Nederlander werd. Hij heeft in de VS veel gedaan in spuitenomruil projecten voor druggebruikers.

We interviewen ook Jack van der Wel van het IHLIA, die onlangs met pensioen ging. En Yvonne van der Kooij vertelt over het onderzoek naar zelfstigma waar zij mee bezig is.

En veel meer…

Categorie: