hello gorgeous nummer 20 – herfst 2017

 6,95

Lees hello gorgeous nummer 20 online

Nummer 20 is uit!

Met trots presenteren wij onze twintigste editie.

In dit nummer interviewen we vertrekkend voorzitter van de Hiv Vereniging Alexander Pastoors, Veronica van de Kamp (Glam TV), die een soap maakte tegen stigma en Fred Verdult, die in november voor de tiende keer een informatiedag voor mensen met hiv organiseert.

Het covermodel Maarten deelt zijn persoonlijke verhaal als heteroman met hiv en Jacqueline en Frits van het Servicepunt van de Hiv Vereniging vertellen over hun werk bij deze info- en hulplijn.

In deze editie hebben we ook een special over New York, de bakermat van hiv/aids activisme. We interviewen de mensen achter Visual Aids en kunstenaar Jordan Eagles, die met zijn bloedkunst de ban op bloed doneren door homomannen aan de kaak stelt. Ook spreken we met Twiggy van de documentaire Kiki, over de ballroomscene in de Big Apple. De beeldreportage gaat dit keer over June, een jonge transvrouw uit NY, gefotografeerd door Anja Matthes.

Robbi en Shaun wonen in Dublin en werken aan twee theaterstukken over leven met hiv in Ierland. Ook besteden we aandacht aan een van de grootste hiv-organisaties ter wereld Aids Healthcare Foundation en de Nederlandse tak hiervan.

En heel veel meer…

Uitverkocht

Categorie: