hello gorgeous nummer 27 – zomer 2019

 6,95

Nummer 27 is uit! Met onder meer een artikel over de onterechte angst voor hiv bij politie en justitie, een openhartig interview met Erwin Olaf, die dit jaar zestig is geworden en aandacht voor het Fathers Project waarmee Leo Herrera ons weg laat dromen in een wereld zonder aids.

Op de cover dit keer Christ-Jan Akkermans, die zijn tienjarig en twintigjarig jubileum met hiv heeft gevierd. Ook spreken we met activist Dinah de Riquet-Bons, een van de ambassadeurs van Pride Amsterdam.

Je kunt ook het verhaal lezen van politieagente Debby, die tijdens haar werk werd gebeten door iemand met hiv en een PEP kuur kreeg voorgeschreven. De angst om hiv op te lopen, zorgde ervoor dat haar relatie stukliep. Advocaat Sidney Smeets en Pieter Brokx, directeur van de Hiv Vereniging leggen uit waar de onterechte angst voor hiv bij politie en justitie vandaan komt.

We interviewen directeur Anke van Dam (AFEW) en hiv-consulent Sieds Wildebeest, die zelf leeft met hiv. Ook introduceren we een nieuwe columnist: Sterre is een vrouw met hiv die dit nog niet aan de grote klok hangt.

Je kunt ook het indringende verhaal lezen van Rubén en Alejandro, twee Venezolaanse mannen met hiv die hun land zijn ontvlucht.

En veel meer…

Categorie: