hello gorgeous nummer 26 – voorjaar 2019

 6,95

Nummer 26 is uit! Met daarin o.a. een interview met Mark Vermeulen, de nieuwe directeur van Aidsfonds en veel aandacht voor de hiv-test.

Ons covermodel is dit keer Barbara Wareman. Zij schreef een boek over haar tumulteuze leven. Mark Vermeulen is de eerste directeur van Aidsfonds die leeft met hiv. Hij vertelt over zijn droombaan. Ook interviewen we de Amerikaanse Brenda Goodrow. Zij is geboren met hiv en haar biologische ouders stierven allebei aan de gevolgen van aids.

In deze lente-editie besteden we ook aandacht aan de hiv-test. Zo gaat onze peiling over de ervaringen van onze lezers met het laten afnemen van de test. En gaan we mystery shoppen bij twee testlocaties om te zien hoe het eraan toe gaat.

We interviewen Jürgen Knobel en Erik van Gorsel, psycholoog en psychiater in het OLVG over psychische klachten bij mensen met hiv. En bespreken de stand van zaken in het onderzoek naar een vaccin en genezing van hiv met Renee Finkenflügel (Hiv Vereniging).

In onze nieuwe rubriek ‘Hiv in het land’ bezoeken we de afdeling Limburg van de Hiv Vereniging. We laten de activistische kunst van Barton Benes zien en interviewen Hans Verhoeven, die onlangs de Bob Angelo Penning kreeg. Ook spreken wij met William en Daniel, twee activisten uit Uganda.

En veel meer.

Categorie: