hello gorgeous nummer 36 – herfst 2021

 6,95

Nummer 36 is uit! Met dit keer een mini-special over seks.

Op de cover staat Marc Thompson (foto Agne Rita Kucinskaite), een activist uit Engeland die werkt voor The Love Tank, een queer community gezondheidsorganisatie. Ook interviewen we Selma, die meedoet met een onderzoek naar hiv-medicatie via injectables.

Voor de special over seksualiteit gingen we onder meer langs bij het hiv-team van GGZ inGeest. Daar werken psychiater Elise en psychotherapeut Brand. Beiden zijn ook seksuoloog en vertellen met welke seksvragen mensen met hiv naar hen toe komen. Celicia is een consulente voor Ladies Night en gaat bij vrouwen langs met een koffer vol sexy attributen. Chantal van Doesburg is vrouwencoach en geeft cursussen in Vallei orgasmes.

De uitslag van onze sekspeiling is binnen en de beeldreportage bestaat uit een reeks foto’s die een wel heel bijzonder point of view heeft.

We staan stil bij het 20-jarig jubileum van ShivA, in Weer Even Leven herdenkt Reina haar aan aids overleden dierbare Sebastián en Jiro Ghianni volgt Joke van Soest op en komt met zijn eerste strip voor ons.

En veel meer….

Categorie: