hello gorgeous nummer 35 – zomer 2021

 6,95

Nummer 35 is uit! Met dit keer aandacht voor het belang van community’s.

Op de cover staat Sandra (foto door Linelle Deunk) en we spreken met haar over de reis die zij heeft afgelegd in haar leven met hiv. Ook interviewen we Robert, die eind vorig jaar acute leukemie kreeg. Via een stamceltransplantatie in maart met een donor die ongevoelig is voor hiv, is er een kans dat hij wordt genezen van hiv.

Wij interviewen ook community-activist Richard Keldoulis die oorspronkelijk uit Australië komt, maar al jaren in Amsterdam woont, waar hij veel werk verricht voor de LHBT+ community. Hannah, Jacqueline, Loek en Leo begeleiden de nieuwe workshopreeks RESET, waar mensen met hiv leren omgaan met zelfstigma. Ook spreken we voor ons dossier lost to care met community-werkers uit Portugal, die ervoor zorgen dat mensen met hiv niet verloren gaan voor de zorg.

Verder hebben we een gesprek met de nieuwe leiding van de Stichting HIV Monitoring, Marc van der Valk en Sima Zaheri, herdenkt Wolfgang Schreiber Reggie Williams, een Amerikaanse hiv-activist, die in 1999 in Amsterdam overleed aan de gevolgen van aids.

En veel meer….

Categorie: