hello gorgeous nummer 11 – zomer 2015

 6,95

Lees hello gorgeous nummer 11 online
Onze zomereditie is uit! Met veel aandacht voor internationale hiv-activisten.

Suzette Moses-Burton is geboren in Trinidad en is sinds 2014 directeur van het Global Network of People living with HIV (GNP+). Zij verteld over haar werk en leven met hiv.

Maurice Tomlinson is een Jamaicaanse homo- en hiv-activist, die me de dood werd bedreigd toen foto’s van zijn huwelijksfeest met zijn man Tom via internet werden verspreid. Jack Mackenroth is een Amerikaanse activist, die onder meer bekend werd door deelname aan het reality programma Project Runway.

Amsterdam Gay Pride ambassadeur Dolly Bellefleur vertelt indringend over haar ervaringen met hiv en aids. Fotograaf en beeldredacteur van ons magazine Henri Blommers maakte een prachtige serie van zomersporters in de kracht van hun leven zien en we spraken met Nadia Moussaid die een documentaire maakt over vrouwen die leven met hiv. Dit en nog veel meer kun je lezen in hello gorgeous #11.

Onze abonnees ontvangen het magazine rond 5 juni. Het nieuwe nummer is ook te koop, bij onder meer boekhandel Vrolijk, Primera op het Limburg van Stirumplein en Athenaeum in Amsterdam. Je kunt het tevens online bestellen. Klik dan op ‘Bestel vorige edities‘ onderaan deze pagina.

Uitverkocht

Categorie: