hello gorgeous nummer 14 – voorjaar 2016

 6,95

Lees hello gorgeous nummer 14 online

Het hoofdartikel gaat over PrEP, het middel dat beschermt tegen hiv. Drie deelnemers aan de AmPrEP studie van GGD Amsterdam komen aan het woord over hun ervaringen met de preventiepil. We spreken ook met de initiatiefnemers van de actiegroep PrEPnu uit Nederland en PrEPster uit de UK.

We willen hier ook PrEP! Duizend nieuwe hiv-infecties per jaar in ons land is teveel. Teken hier de petitie aan minister Schippers van Volksgezondheid, om haar te zeggen dat het wachten op PrEP over is!

In een special over Afrika maken we kennis met hiv-activisten uit o.a. Burundi en Kenia, die vaak tegen de klippen op, bergen verzetten.

De beeldreportage Jong & Gay is van Marjolein Annegarn, die voor deze serie jonge homoseksuele meiden en jongens fotografeert.

Ook interviewen we het beroemde kunstenaarsduo Elmgreen en Dragset over Stigma en komt straatdokter Jonathan aan het woord over hoe het is om een straatdokter voor dak- en thuislozen te zijn.

Ashton Applewhite vertelt over de gevolgen van ouderdomsdiscriminatie en wil een revolutie tegen ageism beginnen en Michiel Bollinger schrijft een brief aan schrijver Frans Kellendonk.

Uitverkocht

Categorie: