Peter Reiss weg bij SHM

0

Peter Reiss neemt per 1 april afscheid van Stichting HIV Monitoring. Reden voor zijn vertrek is het behalen van de pensioengerechtigde leeftijd.

In een mail aan vrienden en collega’s uit het hiv-netwerk noemt hij nog een andere reden voor zijn vertrek: “Ik heb ook de uitgesproken wens dat het tijd is om na deze mooie functie gedurende 8 jaar met veel plezier te hebben vervuld, deze te kunnen overdragen aan de nieuwe generatie.”

Peter Reiss is al vanaf het begin betrokken bij de hiv-zorg en -onderzoek in ons land. Hij staat sinds 2013 aan het hoofd van SHM. Hij wordt opgevolgd door twee bestuurders: internist Marc van der Valk (internist-infectioloog en hoofd van de hiv polikliniek in het Amsterdam UMC, locatie AMC als ook in DC kliniek Lairesse) en drs. Sima Zaheri (momenteel adjunct-directeur van SHM).

Peter Reiss gaf leiding aan de organisatie van AIDS 2018 in Amsterdam. Lees hier het interview terug dat we  een jaar daarvoor met hem hadden.

Leave A Reply