Jaarverslag 2019 online

0

Ons jaarverslag 2019 staat online.

2019 was voor onze stichting vooral een jaar van bijkomen van het drukke jaar ervoor en nieuwe ideeën uitwerken.

Zo hebben we o.a. gewerkt aan de virtual reality versie van de Stigma Experience. Samen met VR designer Antonio Giacomin uit Trieste (Italië) hebben we een zogenaamde lineaire versie geproduceerd, naar het concept van de experience die op het plein voor de RAI stond tijdens AIDS 2018.

Ook zijn we verder gegaan met het ontwikkelen van een programma om zelfstigma bij mensen met hiv aan te pakken. Voor dit project hebben we vorig jaar bijna 40 mensen geïnterviewd over hoe ze omgaan met stigma en zelfstigma in het bijzonder.

Eind 2019 kwam ons magazine uit waarvan Mark Vermeulen, directeur van Aidsfonds, gasthoofdredacteur was. Thema van deze editie was de toekomst van hiv.

Je leest meer over onze activiteiten in 2019 in ons jaarverslagEen shout out naar iedereen die 2019 voor ons onvergetelijk heeft gemaakt.

Leave A Reply