Word vrijwilliger tijdens AIDS2018

0

Van 23 – 27 juli is de Wereld Aids Conferentie in Amsterdam. Wij zoeken mensen die ons kunnen helpen bij diverse werkzaamheden tijdens het congres.

Wij zoeken vrijwilligers voor:

Het bemannen van onze stand in het Global Village
Onder de naam ‘Positively Dutch’ hebben we samen met de Hiv Vereniging en Atlas2018 een stand in het Global Village van het congres. We zoeken mensen die voor hello gorgeous gastheer of –vrouw willen zijn bij onze stand.

Het distribueren van onze speciale AIDS2018 editie in Amsterdam
Samen met de International Aids Society (de organisator van het Wereld Aids Congres) en de Elton John Aids Foundation maken we een internationale editie van ons magazine met de titel ‘hello gorgeous, hello world’.’ Het tijdschrift verschijnt begin juli in een oplage van 25 duizend, waarvan het leeuwendeel via de congrestas van de deelnemers aan het congres wordt verspreid. Wij zoeken mensen die de rest van de oplage willen uitdelen aan bezoekers van het Global Village en langs willen brengen bij verschillende locaties in Amsterdam.

Het meewerken aan de Stigma Experience
Voor AIDS2018 hebben we het plan om een Stigma Experience te maken. Een multimediale belevenis waar bezoekers kunnen ervaren hoe het is om gestigmatiseerd te worden en hoe dit kan leiden tot zelfstigma. Onderdeel van de experience wordt een ontmoeting met mensen met hiv, die vertellen hoe zij omgaan met stigma. Heb je hiv en lijkt het je interessant om mee te werken aan dit spectaculaire concept?

Tenslotte zoeken we nog enquêteurs voor de Positively Dutch campagne. Lees verder hier.

Reacties kunnen worden gemaild naar info@hellogorgeous.nl.

Leave A Reply