Gezocht: vrijwilligers voor de Positively Dutch campagne

0

Na de succesvolle Hiv uit de Kast campagnes in 2015 en 2016 voeren stichting hello gorgeous en de Hiv Vereniging dit jaar de Positively Dutch campagne tijdens de tweejaarlijkse internationale hiv/aidsconferentie, die dit jaar in Amsterdam wordt gehouden van 23 – 27 juli. Wij zoeken mensen voor het afnemen van een survey over de campagne onder congresgangers.

De wereldconferentie, ook wel AIDS2018 genoemd, brengt meer dan 15.000 wetenschappers, activisten en beleidsmakers van over de hele wereld samen in de RAI in Amsterdam.

Met de Positively Dutch campagne, die ontwikkeld wordt in samenwerking met de bekende Nederlandse ontwerper Bas Kosters, verwelkomt de Nederlandse hiv-community de bezoekers aan AIDS2018. Dit doen we van Schiphol tot aan de RAI met posters, multimedia-uitingen en andere uitingen op Schiphol, in en rond de RAI, in het openbaar vervoer en op twintig zuilen in de stad.

Wij willen met een survey, die anoniem ingevuld wordt op de mobiele telefoon, het effect van de campagne op de bezoekers aan de conferentie in kaart brengen. Daarbij stellen we ook vragen over de mogelijkheden om zo’n campagne te voeren in diverse landen van herkomst.

De resultaten van dit onderzoek kunnen wij op allerlei manieren gebruiken, bijvoorbeeld om aandacht te genereren voor hiv bij de media en om fondsen te werven om de campagne ook de komende jaren voort te zetten.

Enquêteurs gezocht

Voor het afnemen van deze korte survey zoeken wij vrijwilligers. Het succes van de survey hangt af van vrijwilligers zoals jij, dus wij hopen van harte dat jij een beetje tijd vrij kunt maken tussen 21 en 28 juli om het publieksonderzoek tot een groot succes te maken! Redelijk Engels spreken is een vereiste, want mensen worden in het Engels aangesproken en de survey is in het Engels.

De survey zal vooral worden afgenomen in en rond de RAI en in het bijzonder in de Global Village. Dit is het informele deel van de conferentie, waar, naast de deelnemers aan het congres, iedereen gratis welkom is.

Wil jij mee helpen door Positively Dutch campagne enquêteur te worden? Heel graag! Mail naar karen@flowz.nl of app Karen op 06-38317165. Karen coördineert de survey en kan je desgevraagd ook meer informatie hierover geven. 

 

Leave A Reply