Nieuwe voorzitter Hiv Vereniging

0

Afgelopen zaterdag heeft Alexander Pastoors na vier jaar afscheid genomen als voorzitter van de Hiv Vereniging en de hamer overgedragen aan Bertus Tempert.

Bertus Tempert verruilt de bestuursfunctie Migrantenbelangen voor de voorzittershamer. Hij wil de diversiteit van mensen met hiv zichtbaar maken op verschillende plekken binnen de vereniging en bij activiteiten.

Ook benadrukt hij dat de verenging zich hard moet blijven maken voor goede zorg aan mensen met hiv. Vaak gaat veel aandacht uit naar de preventie van hiv en het uit de wereld helpen van aids in 2030. Maar dit gaat soms voorbij aan mensen die dagelijks leven met hiv. “Zij hebben recht op ondersteuning en een goed leven. We moeten er voor zorgen dat zij gezien en gehoord worden”, aldus Tempert.

Bertus Tempert werkt bij het Aidsfonds en is ook columnist voor hello gorgeous magazine.

 

Leave A Reply