Regenboogdildo

0

In maart bezocht ik de twintigste editie van de Roze Filmdagen. Een leuk en intiem festival waar zo’n dag of tien allerlei films en documentaires – lang en kort –  voorbijkomen over allerlei onderwerpen die de LHBT-community bezighoudt. Eén van de thema’s is natuurlijk – leven met – hiv. Aidsfonds is een van de sponsoren van het festival. Je kon zelfs een speciale Aidsfonds-filmroute volgen met een aantal films of documentaires waarin hiv centraal staat.

In aanloop naar het festival werd een sponsordiner georganiseerd waar ruim honderd mensen waren. Als medewerker van het Aidsfonds mocht ik daar met drie collega’s naar toe. Het was een reuze fijne avond met lekker eten, drinken, veel ‘ons soort mensen’ en een gezellige tombola. Er werden veel lootjes verkocht waarmee mooie prijzen te winnen waren.

Beschermvrouwe Dolly Bellefleur praatte de avond aan elkaar, trok de winnende nummers en reikte de prijzen uit. Behalve een negen literfles Prosecco was er een opvallende regenboogdildo te winnen. Het was meteen duidelijk dat deze kleurrijke kanjer de topfavoriet van de avond was. En laat ik nu het winnende lot van de dildo in mijn handen hebben. Dolgelukkig mocht ik de felbegeerde jongen in ontvangst nemen.

De vreugde was echter van korte duur. Aan het einde van de avond werd de dildo brutaal van tafel geroofd. Eén van de aanwezigen had ‘m blijkbaar hard nodig. Dit is enerzijds grappig, maar tegelijkertijd erg triest. Er is een redelijke kans dat de dief of dievegge hello gorgeous leest of dat jij, lezer(es), bij die persoon op bezoek komt. Daarom doe ik hierbij een oproep aan alle lezers: kom je een dildo in alle kleuren van de regenboog tegen? Voel de eigenaar aan de tand over hoe hij/zij eraan gekomen is? Want ik wil mijn dildo terug!

Deze column verscheen eerder in hello gorgeous #19.

Tekst Bertus Tempert Illustratie Karina Grens

 

Leave A Reply