hello gorgeous nummer 45 – winter 2023

 7,45

#45 is uit! Een speciale editie over familie.

Op de cover siert het gezin van Kelly, Jacob en Rosie. Zij hebben samen veel leed achter de rug, maar hun liefde overwint alles.

Fotograaf Bram Tackenberg reed het land door en maakte verschillende familieportretten, waaronder één van Ben en zijn 91-jarige moeder Agnes en Jacqueline met haar adoptiedochter Jacky.

We interviewen Lucy, die een heftige tijd heeft gehad in Uganda, waar ze geboren is. Haar familie bleek niet haar echte familie te zijn, maar uiteindelijk vond ze een liefdevol thuis bij haar Nederlandse man. Ook spreken we Richard en Andy, een homostel dat al bijna dertig jaar samen is en inmiddels ook trotse grootvaders zijn.

Fred bewaart goede herinneringen aan een warm gezins- en familieleven. Hij heeft hemofilie en hiv en kreeg voor zijn 30e hepatitis C. Hij vertelt o.a. over zijn inmiddels overleden neef Rob, die in hetzelfde schuitje zat.

Kaleidos is een nieuwe ggz-instelling voor en door de LHBT+ gemeenschap. Lin en Jole vertellen meer over dit initiatief en het te starten regenboogfamilie-aanbod.

In 1997 overleed de in Colombia geboren Roy (oorspronkelijk Jaime) op 26-jarige leeftijd aan de gevolgen van aids. Roy’s buddy Antony en Roy’s biologische zus Sandra halen herinneren op aan hem.

En veel meer….

Categorie: