Oproep: wat doe jij aan de zichtbaarheid van hiv?

0

Iedereen die openlijk leeft met hiv doet wel iéts om zijn omgeving bewuster te maken van wat hiv tegenwoordig is en hoe er positief mee te leven is.

Ook als je geen tijd of zin hebt in (vrijwilligers)werk in de hiv-community (zoals de Hiv Vereniging, ShivA, het Aidsfonds of natuurlijk hello gorgeous), leg je vast wel eens aan iemand uit wat ondetecteerbaar is. Of je grijpt in als je iemand achterhaalde onzin hoort uitkramen. Misschien raad je iemand wel eens een goede docu over hiv en aids aan, of je draagt een n=n t-shirt.

Wij zijn op zoek naar zulke mini-activisten! Wil jij voor een artikel in het volgende nummer van hello gorgeous vertellen wat jij aan zichtbaarheid van hiv doet, hoewel je niet actief bent als vrijwilliger bij een van de hiv-organisaties?

Stuur dan een mail naar Leo via info@hellogorgeous.nl en we nemen contact met je op!

Leave A Reply