Bestuurswisselingen

0

In december hebben we een aantal wisselingen in ons bestuur gehad.

Wiebe van der Woude nam afscheid als voorzitter. Hij heeft hiermee zijn volle termijn in het bestuur gezeten. Wiebe kwam erbij in 2013 en heeft in zijn tijd de stichting zien groeien. Van het magazine tot aan de Hiv uit de Kast campagnes en de mooie projecten die we tijdens AIDS 2018 hebben gedaan. Wiebe: “Ik heb enorm genoten van de gedrevenheid en professionaliteit van het hello gorgeous-team dat elke keer weer, onder het motto ‘schaamteloos over hiv’ het mooiste blad van de hiv-wereld maakt. “

Marieke Been neemt de voorzittershamer van Wiebe over. Marieke zit sinds 2020 in het bestuur en in het dagelijks leven werkt ze bij het hiv-team van GGZ inGeest. Marieke: “In mijn werk zie ik vanaf het begin wat een positieve impact hello gorgeous heeft op het welzijn van mensen die leven met hiv. Het is voor mij een eer om de komende jaren als voorzitter van het bestuur bij de stichting betrokken te zijn. Ik hoop hiermee het belang- en de continuïteit van de stichting en haar werkzaamheden te kunnen waarborgen.”

Verder zijn we ontzettend blij met onze twee nieuwe bestuursleden. Renate Poeder en Tieneke Sumter. Renate is psychiatrisch verpleegkundige en moeder van twee.  Tieneke heeft lange tijd in Suriname gewerkt aan hiv-projecten daar en is momenteel nog voorzitter van de stichting Survibes.

Marjolein Annegarn, Kees Wolfswinkel en Kees Brinkman vullen de overige bestuursfuncties bij onze stichting.

Leave A Reply