House of hiv enquête

0

Volgend jaar mei is het 40 jaar geleden dat in ons land de eerste mens overleed aan de gevolgen van aids. Sindsdien zijn er veel community-initiatieven geweest, die ons hebben beschermd, geïnformeerd, voor ons hebben gezorgd en initiatieven die opkwamen voor de belangen van mensen met hiv en hun dierbaren. Veel initiatieven behoren tot het verleden; andere zijn nog steeds actief.

House of Hiv

Een samenwerking tussen een zevental community-organisaties werkt aan het realiseren van een expositie over de verhalen achter 40 jaar hiv en aids community initiatieven in Nederland. Deze expositie zal voor en door de diverse door hiv getroffen gemeenschappen worden gemaakt. Op dit moment zijn we bezig met archiefonderzoek, interviews, gesprekken en fondsenwerving. Een naam hebben we al: House of hiv.

Enquête

Het maken van deze expositie kan niet zonder de inbreng van mensen die de hiv-epidemie van dichtbij hebben meegemaakt en diegenen die vandaag de dag nog met hiv hebben te maken. Wij willen je vragen om een korte vragenlijst in te vullen.  Het kost je een paar minuten om het in te vullen. Alvast bedankt!

Ga naar de vragenlijst

Namens het Prostitutie Informatie Centrum, Trans United, Black Queer Archives, Mainline, IHLIA, Hiv Vereniging en hello gorgeous.

Leave A Reply