Op zoek naar Peter Lesley

1

Filmmaker Koert Davidse maakt een documentaire over zijn broer Bart Davidse. Voor deze film is hij op zoek naar Peter Lesley, die werkte in het OLVG en voor Bart zorgde tot zijn overlijden in 1986.

Op dit moment ben ik een documentaire aan het voorbereiden over mijn broer Bart die in 1986 is overleden aan aids. De film gaat over mijn relatie met mijn broer en zijn leven, eerst in Zeeland en de laatste vier jaar in Amsterdam.

In de laatste periode van zijn leven (mei 1986) lag Bart in het OLVG in Amsterdam. Hier is hij liefdevol verzorgd door de verpleegkundige Peter Lesley. Heel graag zou ik in contact willen komen met Peter Lesley.

Heel veel mensen hebben me nu al geholpen met deze zoektocht, maar helaas tot nu toe zonder resultaat. In een ultieme poging Peter Lesley toch te vinden, plaats ik deze oproep.

Veel weet ik niet van Peter Lesley, maar wat ik weet is dat hij van origine een Schot is. Voordat hij werkzaam was in het OLVG heeft hij in Amerika gewerkt in een ziekenhuis met aidspatiënten. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat hij werd binnengehaald bij het OLVG. Niet lang na de dood van mijn broer is hij vertrokken bij het OLVG. Vanaf daar ontbreekt ieder spoor.

Graag kom ik in contact met eenieder die Peter Lesley gekend heeft en/of weet waar hij zich op dit moment bevindt. Alvast heel veel dank voor jullie hulp.

Koert Davidse

koert@seriousfilm.nl

06 – 415 159 74

1 reactie

  1. Beste Koert,

    Ik wilde je een mail sturen (koert@seriousfilm.nl), maar kreeg de volgende reactie terug:

    Uw bericht werd niet bezorgd omdat de e-mailprovider van de ontvanger het heeft geweigerd.

Leave A Reply