Herinner het verleden, omarm de toekomst bij het HIV/Aidsmonument

0

Terwijl het HIV/Aidsmonument tijdelijk in opslag is wegens werkzaamheden bij het pont, heeft stichting NAMENproject samen met de gemeente deze week drie trotters geplaatst die herinneren aan het monument.

De trotters zijn naast het fietspad geplaatst, met aan de ene kant is een foto te zien van het monument, gemaakt door Luuk Kramer. Aan de andere kant is de tekst te lezen: Remember the past, Live in the present, Embrace the future met een compilatie van foto’s van mensen die zijn overleden aan de gevolgen van aids.

De foto’s komen uit het archief van de stichting NAMENproject. Het ontwerp is van gebr.silvestri, die ook ons magazine vormgeven.

De trotters blijven tot eind 2021 staan, waarna het monument weer terug geplaatst zal worden.

Foto Stefan Silvestri

 

Leave A Reply