Oscar bedankt!

0

Oscar Hammerstein stopt met zijn bestuurswerk voor onze stichting. Vanaf het begin toonde hij een grote affiniteit met hello gorgeous en onze missie.

Oscar was een van de mensen die we interviewden voor ons allereerste nummer.  “Ik ben hiv en proud. Ik heb dat beest, maar ben er trots op dat ik al zolang mee leef”. Het jaar daarop leidde Oscar het kort geding dat we aanspanden tegen een voormalig medewerker die geld van ons wilde zien in ruil voor ons merkrecht.

In februari 2015 nam hij zitting in ons bestuur. Daar regelde hij dat we met terugwerkende kracht sinds 2015 de ANBI status krijgen.

Als in 2016 het Aidsfonds een campagne terugroept vanwege negatieve reacties van onder meer veel mensen met hiv, wordt Oscar het gezicht van dit ongenoegen en verschijnt hij o.a. op tv in debat met – toen nog manager inmiddels directeur van het fonds – Mark Vermeulen.

Met de komst van twee nieuwe bestuursleden kan Oscar met een gerust hart afscheid nemen. hello gorgeous draagt hij nog altijd een warm hart toe en we mogen – als het nodig is – altijd een beroep op hem doen.

Lieve Oscar, een grote dank voor je inzet de afgelopen jaren.

Leave A Reply