Partners van mensen met hiv gezocht voor beeldreportage

0

Voor onze komende editie zijn we op zoek naar partners van mensen met hiv voor een beeldreportage.

Onze wintereditie – met Mark Vermeulen (directeur Aidsfonds) als gasthoofdredacteur – heeft als thema: de toekomst van hiv. Voor de beeldreportage in dit nummer zoeken we partners van mensen met hiv. Ben je een vriend of vriendin van iemand met hiv? Of ben je getrouwd met iemand met hiv? Hoe kijk je aan tegen jullie toekomst samen?

We hebben al een aantal reacties binnen en zijn nu nog met name op zoek naar mensen die jonger zijn dan 30, mensen met een niet-Nederlandse achtergrond en vrouwen die partners zijn van mensen met hiv.

Interesse? Stuur ons dan vóór 1 oktober a.s. een mailtje naar info@hellogorgeous.nl met je gegevens: naam en woonplaats, hoe lang je al in een relatie bent. Wij verzamelen alle reacties en nemen dan contact met je op.

 

 

Leave A Reply