Eindredacteur gezocht

0
Heb jij tijd en zin om mee te helpen het (zelf)stigma rond hiv te verminderen? hello gorgeous zoekt een nieuwe eindredacteur.
Wij zijn een kleine stichting die bergen verzet in de aanpak van hiv-stigma en zelfstigma. Dit doen we onder meer met ons magazine over positief leven met hiv: hello gorgeous.

hello gorgeous komt vier keer per jaar uit en is bedoeld voor mensen met hiv, hun familie en vrienden, zorgverleners en iedereen die geïnteresseerd is in hiv en leven met hiv. De glossy staat vol met interviews, actualiteit en reportages over leven met hiv in Nederland en daarbuiten. We zijn allemaal professionals, maar iedereen werkt op vrijwillige basis mee aan het magazine.

Wij zoeken een eindredacteur die ons team komt versterken. Je werkzaamheden bestaan uit:

·     samen meedenken over de inhoud van een nieuw nummer;

·     meedenken over de interviewvragen;

·     teksten voor het magazine redigeren;

·     incidenteel schrijven van artikelen en

·     nakijken van de PDF-proef van een nieuwe editie voordat het naar de drukker gaat.

Een goede beheersing van het Nederlands en ervaring met het nakijken van teksten zijn pre’s. Je hoeft geen hiv te hebben, maar wel enige kennis en affiniteit met het onderwerp.

Wij zijn een enthousiast team dat bestaat uit een hoofdredacteur, een eindredacteur, een redacteur en een beeldredacteur. We komen vier keer per jaar bij elkaar in Amsterdam en werken daarnaast met name vanuit huis. In de productieperiode (circa zes weken) neemt het werk ongeveer drie-zes uur per week in beslag. Je zult worden ingewerkt door iemand van ons team en er is een proeftijd van twee nummers.

Reageren graag vóór 5 oktober a.s. Voor vragen of aanmelding via een korte motivatie kun je mailen met leo@hellogorgeous.nl.

Leave A Reply