Theater: An Ongoing Song

0

Op 10 september aanstaande is de première van An Ongoing Song. In deze voorstelling, gebaseerd op een brief die hij tien dagen na zijn hiv-diagnose aan zichzelf schreef, onderzoekt theatermaker Szymon Adamczak, zijn relatie met het virus: wie is de indringer in zijn lijf, en wat betekent deze nieuwe metgezel in zijn leven?

Voor hello gorgeous #24 interviewden wij Szymon over deze voorstelling: “Het is goed mogelijk dat mensen die het stuk zien in zijn geheel niet doorhebben dat het gaat over mijn kennismaking met het virus. Wat is er zelf uit heb gehaald, is dat er nu in volledige openheid over kan en wil spreken.”

De voorstelling is onderdeel van het Amsterdam Fringe Festival en zal na de premiere op 10 september ook te zien zijn op 12, 13 en 15 september.  Kaarten zijn hier te bestellen.

Leave A Reply