Deel je verhaal in hello gorgeous

0

Voor ons magazine zijn we altijd op zoek naar mooie, ontroerende en opbeurende verhalen van mensen met hiv en direct betrokkenen. Wil je ook eens je verhaal delen? Lees dan verder.

Het delen van verhalen was en is nog steeds het kloppend hart van ons magazine. We geloven in de kracht van het vertellen van hoe jij bent omgegaan met je hiv-positieve diagnose. Het werkt helend voor diegene die zijn of haar verhaal vertelt. En het kan andere mensen weerbaar maken.

Als je een vriend, partner, collega, broer, zus, dochter of zoon bent van iemand met hiv willen wij ook van jou horen.  Hoe ben omgegaan met de hiv-diagnose van een dierbare? Heeft dit jullie relatie versterkt of…?

Stuur ons een mailtje naar info@hellogorgeous.nl met daarin kort je verhaal. En wie weet zien we jou in een van onze komende edities.

Leave A Reply