POZ PARADISE

0

Tijdens AIDS 2018 (23 -27 juli) gaat Daniel Cohen’s toneelstuk POZ PARADISE in premiere in de Stadsschouwburg te Amsterdam.

Wat doe je al je leven langer duurt dan je had gedacht? Met dromen die je al jaren geleden hebt geparkeerd? En verhalen die niemand meer wil horen? Wat doe je met een nieuwe generatie die anders in het leven staat dan jij?

Dit zijn de hoofdthema’s van POZ PARADISE, een nieuw Nederlands toneelstuk over een toekomst met hiv. Deze wrange komedie is het verhaal van een groep long term survivors: drie vrienden die de aidscrisis hebben overleeft en die zich overeind proberen te houden in een razendsnel veranderende wereld vol nieuwe opties als PrEP.

Maar ook het verhaal van een jongere generatie voor wie hiv niet meer het angstbeeld is dat het ooit was.

Het stuk is in het Nederlands, maar er is ook een Engelse ondertiteling.

Voor kaarten en meer info, klik hier.

Leave A Reply