Modellen gezocht!

5

Voor een postercampagne deze zomer zijn we op zoek naar modellen.

Dit jaar komt de Wereld Aids Conferentie naar ons land toe. AIDS2018 vindt van 23 – 27 juli plaats in Amsterdam en er worden zo’n 20 duizend bezoekers verwacht.

Samen met de Hiv Vereniging produceert hello gorgeous een campagne die te zien zal zijn op posters in de stad tijdens de conferentie. Op de posters zal een diverse afspiegeling staan van de Nederlandse hiv-community, die de bezoekers aan de stad en de conferentie in verschillende talen welkom heten.

We werken hierbij samen met Bas Kosters, een modeontwerper/kunstenaar die bekend staat om zijn kleurrijke ontwerpen.

Voor deze campagne zijn we nog op zoek naar modellen. Heb je zelf hiv? Of ken je vrienden of familie met hiv en lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Neem dan contact met ons op: info@hellogorgeous.nl.

Stuur ons een mail waarin je iets over jezelf vertelt en zend ook een recente foto mee. Uiteindelijk maken we in februari een keuze uit alle inzendingen.

De deadline om je aan te melden is 14 februari a.s. Ken je iemand die hieraan mee zou willen werken, stuur dit bericht dan door. We zijn op zoek naar alle culturen en leeftijden.

5 reacties

  1. Hi Barbara, die was voor een campagne die we afgelopen zomer hebben gedaan tijdens AIDS 2018. Op dit moment hebben we geen modellen nodig voor een campagne.

  2. Hallo ik ben een vrouw 48 jaar en nu 27 jaar hiv+. Ik heb onlangs een fotoshoot gedaan voor jullie blad en vond dat zo leuk dat dit mij ook leuk lijkt

  3. Hoi; ik ben Andy; 42 jr en al hiv positief sinds 8.8.2012. Ik kom uit Belgie; woonachtig te Oost-Vlaanderen.

  4. Steven koudijs on

    Hallo, ik ben een man van 38 uit Zaandam en zou graag willen meewerken aan de fotocampagne. Ik heb sinds 2013 hiv.

Leave A Reply