hello gorgeous nummer 18 – voorjaar 2017

0

hello gorgeous nummer 18 - voorjaar 2016Nummer 18 is uit. Met dit keer veel aandacht voor vluchtelingen.

Op de cover staat de Russische kunstenaar en hiv-activist Demir Demirov. Hij vroeg eind vorig jaar asiel aan in ons land. Ook spreken we met Ibrahim, een homoman met hiv die uit het Midden-Oosten hiernaar toe is gevlucht. Gerrit is een Amsterdam die al jaren leeft met hiv. Hij nam Wasim uit Syrië een aantal maanden in huis.

De Canadese Jessica Whitbread werkt bij de International Community for Women Living with HIV. Zij is activist en kunstenaar en werd onlangs moeder van een tweeling.

Sean Strub is oprichter van het Amerikaanse POZ Magazine, dat hij in 1994 verkocht. Inmiddels is hij actief bij The Sero Project, waar hij strijd tegen de criminalisatie van mensen met hiv.

Huisarts en hoogleraar Jan van Bergen wil dat huisartsen een grotere rol spelen in het opsporen van hiv-infecties.

Ook in dit nummer twee persoonlijke verhalen van Caroline en Bart. En een interview met Mario en Dudley over hiv op Curaçao. We verwelkomen ook onze nieuwe columniste Ida, die moeder is van twee kinderen met hiv.

En heel veel meer.

Begin maart valt het nieuwe nummer op de deurmat van onze abonnees. Je kunt het magazine online kopen, klik hiervoor de knop Bestel vorige edities aan.

Leave A Reply