Happi, een app voor je hiv-zorg

2

Om mensen met hiv in staat te stellen meer controle over hun chronische aandoening, heeft het hiv-team van het UMC in Utrecht een handige app ontwikkeld. Met Happi kun je veel van wat er komt kijken bij een leven met hiv beter en makkelijker organiseren.

De app is onderverdeeld in verschillende thema’s. Zo kun je alle medicijnen invoeren die je slikt en slimme alerts inschakelen, die je ondersteunen bij het op tijd nemen van de medicatie; met reizen ben je goed voorbereid op inname van je pillen in een andere tijdzone. Tevens kun je alle uitslagen bijhouden en kun je je consult met je hiv-consulente en internist opnemen, zodat je het later nog eens terug kunt luisteren.

De ontwikkelaars willen de app steeds meer uitbreiden met functies, die door gebruikers zijn aangedragen.

Happi is voor iedereen gratis te downloaden in app stores.

2 reacties

  1. leoschenk on

    Hi Shailesh dank je wel voor je mooie reactie + compliment!

  2. shailesh on

    Beste, mensen van hello gorgeous . ik vind het heel fijn met het werk dat jullie doen ik ben shailesh , en ben outreach werker tevens counselor -Health navigator ik maak heel veel mee in het dagelijkse leven zelfs ben ik ook sero positive en ervaart dit van de U = UNDECTEERBAAR VIRAL LOUD heel positive all hoe wel wij vaak gestigmatiseerd worden over straat en er een grote discriminatie is blijven wij het goede nieuws uit delen en op het positieve weg op te gaan ik ben zelf ook ondecteerbaar getest en met mijn goede ervaaring doe ik een heel goede job om dit ook aan andre te vertellen hoe terapie trouw ze moetten zijn boven all dat ze er positve gang van zaken moetten pakken en dat als HIV geinfecteerd persoon het leven niet het einde voor zo iemand betekend en dat zo tegenaan vechten voor alle stigmas die erondervonden worden in hun weg Aldus mijn ver haal en mijn feed back. doeiiii

Leave A Reply