Kandidaat met hiv in Amerikaanse dating show

0

De Amerikaanse tv zender Logo komt binnenkort met een nieuw homodatingprogramma genaamd Finding Prince Charming, waarin een vrijgezel op zoek gaat naar een nieuwe liefdeBijzonder is dat een van de kandidaten hiv heeft.

In een aflevering is te zien hoe de man emotioneel vertelt over zijn positieve hiv-status aan de 33-jarige vrijgezel Robert Sepulveda. Ingewijden vertellen dat niemand van de kandidaten op de hoogte was van het feit dat hij hiv heeft.

De producers zeggen bewust te hebben gekozen voor een kandidaat met hiv om zo de aandacht voor hiv te vergroten.

Robert Sepulveda vertelde tegen People Magazine dat iemand hiv-status niet belangrijk is voor hem wanneer het gaat om relaties: ‘Ik ga niet iemand er om uitsluiten voor een date of relatie. Dat is belachelijk. Het is een stigma dat we kwijt moeten raken.’

Finding Prince Charming wordt vanaf 9 september uitgezonden op Logo

Leave A Reply