hello gorgeous nummer 15 – zomer 2016

0

hello gorgeous nummer 15 - zomer 2016In onze zomereditie gaan we de wereld rond in tachtig pagina’s.

De Ierse Rory O’Neill is beroemd als drag queen Panti Bliss. Zij speelde in 2015 een belangrijke rol in het referendum over de gelijkstelling van het huwelijk voor personen van hetzelfde geslacht. Rory is de enige bekende Ier die open is over het feit dat hij hiv heeft.

Silvia Petretti is van oorsprong Italiaanse, maar woont en werkt nu in Engeland. Ze leeft al zo’n twintig jaar met hiv en komt als activiste op voor de belangen van vrouwen met hiv.

Onze beeldredacteur Henri Blommers reisde af naar Argentinië en sprak met Juan en Jorge over hoe het is om te leven met hiv in het Zuid-Amerikaanse land.

In een prachtige beeldreportage van fotografe Linelle Deunk volgen we Hanne (28), die een half jaar geleden hoorde dat ze hiv heeft.

Chronische pijn is een realiteit voor menigeen met hiv. Joep Heldoorn schrijft over zijn ervaringen met pijn en interviewde drie mensen met hiv over hoe zij omgaan met chronische pijn.

En veel meer!

Begin juni valt het nummer op de deurmat van onze abonnees. Het zal dan ook te koop zijn bij Vrolijk, Primera (Limburg van Stirumplein) en Athenaeum te Amsterdam.

Je kunt het ook online kopen, klik hiervoor de knop Bestel vorige edities aan.

[contentblock id=abonnement]

Leave A Reply