Uit de kast met hiv?

2

Voor een nieuw tv-programma op NET5, gepresenteerd door Arie Boomsma, worden mensen gezocht (20-40 jaar ongeveer), die weten dat ze hiv hebben en dat nog niet hebben verteld aan (sport)vrienden, collega’s en/of familie. Misschien uit schaamte of uit angst voor de reactie.

In iedere aflevering van dit nieuwe programma, komen drie mensen aan het woord met een bijzonder verhaal, waarvan het hebben van hiv er één is. Allemaal hebben ze nog een stap te maken, waarin Arie ze bijstaat.

De redactie wil door aandacht te besteden aan hiv uitdragen dat dit niets is om je voor te schamen. En zo een beetje meevechten om vooroordelen te bestrijden.

Wil je (misschien wel) meewerken en/of heb je nog vragen? Dan kun je redacteur Renée Lamboo mailen: renee.lamboo@skyhightv.nl

2 reacties

 1. Aristos Bouius on

  Mijn reactie wordt gedelete omdat de software beslist dat ik dit al heb gezegd?
  Bang voor mijn reactie? Het kan alleen positief zijn?
  Mijn reactie is inmiddels weg….

 2. Aristos Bouius on

  Vanwaar deze belachelijke leeftijdbeperking? Daarnaast: waarom zijn jullie daarmee akkoord? Jullie maken er tenslotte reclame voor. Ik kots hierop!
  Ik weet werkelijk niet wat ik hier meer van zeggen moet zonder in een mensonterende scheldcanonnade te vervallen.
  Alsof mensen ouder dan 40 geen problemen hebben met uitkomen.voor hun seropositiviteit! Juist zij worstelen er al vele, vele jaren mee.
  Aristos

Leave A Reply