Deel je leven met hiv met de wereld

0

Ben je iemand die – lange of korte tijd – leeft met hiv? Deel dan je leven met een kort filmpje via het Open Podium van Atlas 2018.

Atlas 2018 is een initiatief van Les Enfants Terribles, die al eerder o.a. het drieluik De Tijd Daarna maakten. Met Atlas 2018 willen ze de komende jaren zoveel mogelijk verhalen verzamelen van mensen met hiv over de hele wereld. Ze reizen daarvoor o.a. naar Duitsland, Suriname en Zuid-Afrika.

De verslagen van hun reizen tot nu toe zijn te zien op Atlas2018.org. Uiteindelijk presenteren ze het resultaat op de Wereld Aids Conferentie in 2018, die in Amsterdam plaatsvindt.

Met het Open Podium worden mensen met hiv opgeroepen een max. 1 1/2 minuut filmpje van zichzelf te maken, waarin ze in het kort iets vertellen over hun leven. Waarover precies? Dat mag je zelf bepalen.

Meer info (in het Engels) over het Open Podium van Atlas 2018 vind je hier.

Leave A Reply