Lijf: Wim

0

Wim (61): ‘Ik kreeg zowel gisteren als vandaag in de gym een compliment: “Wat zie je er goed uit”, zei iemand. Dat geeft me een kick, er goed uitzien is belangrijk voor me. Fitness is voor mij een levensstijl, ik sport al dertig jaar en ben minstens vier á vijf keer per week in de sportschool te vinden. Het is een soort verslaving voor me. Ik ben best tevreden als ik in de spiegel kijk, maar nooit helemaal. Uit die ontevredenheid haal ik de motivatie om te blijven trainen. Ik zou bijvoorbeeld stevigere billen willen. Ik ben bijna 62, dus moet er hard voor werken om strak te  blijven. Van mijn hiv merk ik eigenlijk niks, maar het is een extra stok achter de deur om te blijven sporten. Sporten zorgt ervoor dat ik me gezond, fit en goed voel. En lekker in m’n vel.’

Dit artikel verscheen eerder in hello gorgeous #12.

Tekst Caspar Pisters Fotografie Caroline Bijl

Leave A Reply