Nieuwe campagne Stop Aids Now

1

‘Aids is nog lang niet dood’. Onder deze noemer start STOP AIDS NOW! deze week hun nieuwe donateurscampagne.

Elk jaar weer sterven er ruim 1 miljoen mensen wereldwijd aan aids. Aids is nog steeds 1 van de 3 meest dodelijke ziektes in de wereld.

Toch denkt een meerderheid in Nederland dat aids maar een klein tot redelijk probleem is. In de lijst van actuele wereldproblemen staat het bijna onderaan. Slechts 8% van de Nederlanders van 25 jaar en ouder ziet aids als één van de vijf belangrijkste problemen in de wereld. Dat blijkt uit onderzoek dat TNS NIPO in opdracht van STOP AIDS NOW! heeft uitgevoerd.

In de landelijke campagne van STOP AIDS NOW!, die deze week start, worden Nederlanders uitgenodigd via radio, tv en online om de vele aids doden te herdenken op 1 december a.s., op Wereld Aids Dag. STOP AIDS NOW! zal die dag in hun naam kaarsjes branden, om iedereen te laten zien dat aids helaas nog niet dood is, maar springlevend.

“Onmiddellijke behandeling van een hiv-infectie is standaard in landen met een goede gezondheidszorg, zoals in Nederland, dat voorkomt niet alleen dat je aids ontwikkelt, maar voorkomt ook een verdere verspreiding van het virus. In vele andere landen, vooral in ontwikkelingslanden, is dat niet het geval,” verklaart Van Deth. “Zo heeft nog steeds 60% van de mensen met hiv geen toegang tot de levensreddende medicijnen.”

Surf voor meer informatie naar stopaidsnow.nl.

1 reactie

 1. Johan van Dongen on

  Vraag aan Donald Trump

  ‘Waarom word jij niet vermoord, net als Jeff Bradstreet of andere tegenstanders van vaccinatie, die niet alleen autisme veroorzaken maar ook Aids en Ebola?’

  Dit artikel is opgedragen aan Jeff Bradstreet

  Door Johan van Dongen
  De bovenstaande vraag wordt gesteld door mij en anderen, omdat in de VS de laatste tijd meer dan zeven artsen vermoord zijn of dood gevonden zijn in dubieuze omstandigheden. Ik denk dat het hard nodig is om Donald Trump deze vraag te stellen, vanwege zijn stelling dat ‘vaccins wél autisme veroorzaken’ en ook om een antwoord te vinden op de vraag naar de verdwijning uit de medische wereld, of de mysterieuze sterfgevallen, van alternatieve geneeskundigen die echt kunnen genezen, maar die worden bestreden en miskend door de FDA.
  Toen ik de interviews zag die Dr. Jeff Bradstreet had gegeven, wees niets erop dat hij wellicht zelfmoord zou plegen, zoals Amerikaanse regeringsinstanties beweren dat hij heeft gedaan. In het interview liet Bradstreet zijn engagement zien; hij was iemand die niet snel opgaf. Hij was erg optimistisch en had een normale houding. Hij lachte, maakte grapjes en vierde het feit dat zijn autistische zoon net was geslaagd voor zijn highschool. De zogenaamde reden voor zijn ‘zelfmoord’- een inval door de FDA op zijn kliniek – is voor hem niets nieuws. Er was geen enkele aanleiding waarom Jeff Bradstreet zijn leven zou willen beëindigen. Sterker nog, juist nieuwe ontwikkelingen waren voor hem, en ook voor andere vermoorde of onder andere verdachte omstandigheden om het leven gekomen alternatieve artsen, een aanmoediging om op de ingeslagen weg door te gaan.  Nu moeten we afwachten wat er met Donald Trump gaat gebeuren.
  De conclusie
  “Dr. Jeffrey Bradstreet werd gedurende zijn leven constant aangevallen door Big Pharma vanwege het succes dat hij met zijn werk had, dus hij zou echt geen zelfmoord plegen alleen maar vanwege nog zo’n aanval. Hij is vermoord; de FDA was er duidelijk bij betrokken en de andere verdachte is de groep van BMR-vaccin producenten, die met de FDA samenwerken. Dr. Bradstreet publiceerde met veel lawaai het feit dat we allemaal kennen: dat de BMR-prik, waarmee miljarden wordt verdiend, autisme veroorzaakt.”
  Het gaat niet alleen om autisme dat door vaccins wordt veroorzaakt, maar ook om Aids en Ebola. Decennia lang is Afrika gebruikt als gebied voor biologische oorlogvoering door Duitse en Japanse oorlogscriminelen onder leiding van de VS, want zij verbergen deze Nazi-rotzakken. Hierdoor is de VS het land van het kwaad, dus als Donald Trump eenmaal president is van de VS dan is er een hoop werk te verzetten, door zwarte gevangenen te vervangen door witte farmaceutische criminelen in driedelige kostuums.
  De afschuwelijke Aidspandemie heeft enorme wetenschappelijke controverses gecreëerd binnen en buiten de wetenschappelijke gevestigde orde. Slechts een minderheid van de wetenschappers en andere betrokken mensen hebben toegang tot gevoelige informatie over (biologische oorlogsvoering-) Aids- en Ebola- onderzoek.
  Als experimenteel microchirurg in de vroege jaren ‘70, bijna aan het begin van het tijdperk van orgaantransplantaties, voerde ik duizenden experimentele orgaantransplantaties uit. Om afstoting van organen te voorkomen gaf ik bestralingen en serums, zodat de immuniteit van de orgaanontvanger werd verlaagd. Daarnaast diende ik nog talloze stoffen toe aan ontvangers van organen om de immuunfunctie aan te wakkeren, te verlagen of helemaal weg te vagen. Dit kan vergeleken worden met wat er bij Aids gebeurt.
  Tijdens mijn universitaire werk en ziekenhuisaanstellingen in de vroege jaren zeventig, en later undercover in de farmaceutische industrie, ontdekte ik dat dieren niet stierven omdat de getransplanteerde organen werden afgestoten maar vanwege veelvuldige infecties. Je kunt dit vergelijken met wat er gebeurt bij menselijke Aidsslachtoffers. Dus merkte ik dat Aids door bestraling, aflatoxines, Immuran/prednisolon combinatie, antilymfocytenserums en vele andere middelen van biologische oorlogsvoering kon worden veroorzaakt.
  Slapend HIV-virus
  Als hoofd van de Afdeling Experimentele Microchirurgie, betrokken bij alle transplantaties en immunologische experimenten, was ik ook betrokken bij vele controverses. Vooral wat betreft de vele manieren waarop er een verband bestond tussen mijn werk en de polemiek over de overbrenging van HIV: ik ontdekte – niet alleen in experimenten maar ook in de uitvoerige wetenschappelijke literatuur – de rol van een noodzakelijke cofactor die het ‘slapende’ HIV-virus in specifieke menselijke cellen transactiveert. En deze noodzakelijke medebepalende factor, die dus het ‘slapende’ virus in bepaalde menselijke cellen transactiveert, is met opzet geïntroduceerd bij voornamelijk zwarte Afrikaanse mensen, door middel van omgevingsfactoren, zodat Afrika en andere delen van de wereld ontvolkt kunnen worden, zoals je kunt lezen in ons boek: “Aids and Ebola, the greatest crime in medical history against mankind”.
  Daarom zal ik te allen tijde bereid zijn lezers te informeren over de echte oorsprong van Aids en de ware natuur van beroemde internationale onderzoekers zoals Robert Gallo.

  Johan van Dongen
  Microchirurg / schrijver / wetenschapper
  Nederland

  http://www.amazon.co.uk/Greatest-Medical-History-Against-Mankind-ebook/dp/B016W89W1G

Leave A Reply