Deelnemers gezocht voor pretest ‘hiv uit de kast’

0

Voor twee pretest bijeenkomsten in het kader van de ‘hiv uit de kast’ campagne zoeken we nog deelnemers. De campagne is een samenwerking tussen de Hiv Vereniging Nederland en de Stichting hello gorgeous en loopt van 1 november – 6 december.

Met deze campagne wordt hiv positief zichtbaar en bespreekbaar gemaakt voor het algemene publiek, door middel van mensen met hiv die hier open over zijn.

Er komt een website, een postercampagne in de vier grootste steden van ons land en een speciale editie van ons hello gorgeous magazine, dat zich gaat richten tot het algemene publiek.

Voordat alles te zien is, organiseren we op 12 en 14 oktober a.s. twee avonden waarop we enkele campagne onderdelen willen testen op een groep diverse mensen. Met en zonder hiv, jong en ouder, man en vrouw, homo en hetero en mensen van diverse culturele achtergronden.

We zoeken per avond 8 – 10 deelnemers. De avonden vinden plaats in Amsterdam, van 19 – 21 uur in het pand van de Hiv Vereniging Nederland.

Opgeven

Lijkt het jou leuk om alvast wat van de campagne te zien en je mening erover te geven?

Stuur dan een mail voor 6 oktober naar info@hellogorgeous.nl. Met daarin: je leeftijd, je hiv-status, woonplaats en culturele achtergrond. Geef ook je voorkeur voor 12 of 14 oktober op.

Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Leave A Reply