Lijf: Tim

0

Tim (28): ‘Ik ben heel mager geweest als gevolg van een behoorlijk eetprobleem. Er waren dagen dat ik alleen wat sla en tomaten at. Op het dieptepunt woog ik nog maar een kilo of 42. Mijn streven op dat moment was afvallen tot 39. Het probleem ontstond nadat ik begon met het slikken van hiv-remmers. Ik las op internet dat als gevolg van bepaalde hiv-medicatie zich vetverplaatsingen zouden kunnen voordoen. Voor de huidige generatie medicijnen geldt dat niet, maar dat besefte ik toen nog niet. Het voorkomen van mogelijke vetverplaatsingen werd een obsessie.Dankzij therapie heb ik geleerd anders naar mezelf te kijken. Ik eet weer, en vorig jaar durfde ik zelfs mee te doen aan de Mr Gay Vlaanderen verkiezing. Als ik nu foto’s van mezelf zie, denk ik: goh, zo verkeerd zie ik er eigenlijk niet uit.’

Dit artikel verscheen eerder in hello gorgeous #11.

Tekst Caspar Pisters Fotografie Caroline Bijl

Leave A Reply