Lijf: Wim

0

Wim (46): ‘Als je foto’s van mij zou zien van vijf jaar geleden, denk je niet: ‘Wat een vetzak’. Maar er begon een angstbeeld bij me op te doemen van oud, dik en lelijk. Oud, prima, maar dik en lelijk dat wil ik echt absoluut niet laten gebeuren. Ik begon op m’n voeding te letten en startte met fitness. Het moment waarop ik begon te sporten viel ongeveer samen met mijn hiv-diagnose. Dat was nog eens een extra motivatie: door m’n lijf gezond te houden, werk ik het virus tegen. Ik heb geen last van de medicatie. Ik vind het wel prettig dat m’n gezondheid een paar keer per jaar grondig wordt gecheckt in het ziekenhuis. Ik ben blij met hoe m’n lijf eruit ziet. Het geeft me zelfvertrouwen. M’n armen zijn perfect, daar krijg ik veel complimenten over. Wel vind ik m’n borst nog te iel en heb ik een buikje. Ik zou wel iets duidelijkere buikspieren willen hebben. Ja, ja, ik leg de lat behoorlijk hoog voor mezelf, haha.’

Dit artikel verscheen eerder in hello gorgeous #10. Daarin zijn de foto’s van Wim ook in z’n geheel te zien.

Wil jij ook een keer in LIJF? Stuur ons een mailtje (info@hellogorgeous.nl) en we nemen contact met je op.

Tekst Caspar Pisters Fotografie Caroline Bijl

Leave A Reply