Caroline

0

Caroline (51): ‘Ik vind het mooi om te zien hoe ik op mijn moeder begin te lijken. In ’91 kwam ik erachter dat ik hiv-positief ben, met al het verdriet dat daarbij hoorde. Heel lang heb ik gedacht dat ik niet oud zou worden. Dat ik m’n twee kleine kinderen niet zou zien opgroeien, dat ik er niet bij zou zijn als ze zouden trouwen. Mijn bovenarmen zijn inmiddels gaan zwabberen en in m’n gezicht zitten plooien, maar het hele verouderingsproces vind ik niet erg. Wel heb ik een aantal jaren geleden mijn borsten laten verkleinen. Door de medicatie die ik gebruikte, kreeg ik last van vetophopingen. Mijn borsten veranderden van een cup C in een cup F. Ik ben blij dat ik die ingreep kon ondergaan. Natuurlijk zijn er dingen waarover ik minder tevreden ben. Ik zou best wat langere benen willen hebben, of smallere heupen. Maar dat zijn banale zaken. Afgelopen zomer is mijn dochter getrouwd, en ik was erbij.’

Dit artikel verscheen eerder in hello gorgeous #9. Daar zijn de foto’s van Caroline ook z’n geheel te zien.

Wil jij ook een keer in LIJF? Stuur ons een mailtje (info@hellogorgeous.nl) en we nemen contact met je op.

Tekst Caspar Pisters Fotografie Caroline Bijl

Leave A Reply