Isaak

0

Isaak (30): ‘Ik ben best heel tevreden over hoe ik eruit zie. Vooral m’n borst vind ik mooi, die is stoer en mannelijk. Ik sport twee tot drie keer per week, vooral squash en tennis. Alles met een racket vind ik leuk. Wel zou ik graag breder willen zijn. Maar ik ben te druk om er ook nog fitness bij te doen. Het heeft trouwens nauwelijks effect op me als ik in de sportschool train, mijn lijf is van nature slank. Zelfs als ik zou eten als een varken kom ik geen gram aan. Op m’n 21e kreeg ik hiv, via m’n ex. Ik kwam net kijken in de gay scene. Het voelde alsof het einde van m’n leven zich al aandiende voordat het goed en wel begonnen was. De impact die dat op me had, mentaal en in omgang met anderen, was enorm. Gelukkig gaat het goed met me sinds ik vier jaar geleden mijn vriend leerde kennen. Ik heb nooit ook maar enige last gehad van m’n medicijnen. Ik sport veel, speel wedstrijden en zit boordevol energie.’

Dit artikel verscheen eerder in hello gorgeous #9. Daarin zijn de foto’s van Isaak ook in z’n geheel te zien.

Wil jij ook een keer in LIJF? Stuur ons een mailtje (info@hellogorgeous.nl) en we nemen contact met je op.

Tekst Caspar Pisters Fotografie Caroline Bijl

Leave A Reply