Tim

0

Tim (45): ‘Ik sport drie tot vier keer per week. Misschien denken mensen dan: lees eens een boek. Maar geen zorgen; ook dat doe ik regelmatig. Het gaat mij om de balans. Ik sport al sinds mijn 18e, in die tijd waren er nog maar weinig gyms. Ik ben over het geheel genomen tevreden met m’n lichaam. En wat mijn onvolmaaktheden betreft, in de loop der tijd heb ik die ook wel zo’n beetje geaccepteerd. Als je sport uit onvrede met hoe je eruit ziet, hou je het niet lang vol, is mijn overtuiging. Ik gebruik sinds zo’n twaalf á dertien jaar hiv-remmers. Ik geloof niet dat ik er op enige manier fysiek last van heb. Hiv stimuleert me eerder om gezond te eten en te bewegen. De billen zijn het deel van je lichaam dat je niet dagelijks ziet. Na het zien van deze foto’s ben ik gerust, ze kunnen er volgens mij nog best mee door.’

Dit artikel verscheen eerder in hello gorgeous #9. Daar zijn de foto’s van Tim ook in z’n geheel te zien.

Wil jij ook een keer in LIJF? Stuur ons een mailtje (info@hellogorgeous.nl) en we nemen contact met je op.

Tekst Caspar Pisters Fotografie Caroline Bijl

Leave A Reply