Kees Brinkman ontvangt eerste exemplaar nieuwe hello gorgeous

1

Gisteren was de presentatie van hello gorgeous #7 in het Lloyd hotel. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan hiv-internist en bestuurslid van de stichting hello gorgeous Kees Brinkman.

Na presentaties in onder meer Arnhem, Antwerpen, Utrecht en Den Haag werd het nieuwe nummer van het glossy over hiv nu weer in de hoofdstad gepresenteerd. Er waren zo’n zestig genodigden in het Lloyd Hotel te Amsterdam.

Kees Brinkman nam het eerste nummer in ontvangst en onderstreepte het belang van het tijdschrift in het normaliseren van hiv. Het magazine is één van de middelen van de stichting om dit te doen. In de toekomst wil de stichting meerdere middelen inzetten.

In het nummer is er veel aandacht voor de komende Pride. Met o.a. interviews met hiv-activist Yves Yomb uit Kameroen, DJ HanSom en Lady Galore. Ook staat er een openhartig gesprek in met kunstschilder Peter Klashorst die eind vorig jaar zijn hiv-diagnose hoorde.

Tijdens de presentatie werd ook een nieuw actie t-shirt getoond met de tekst: ‘bye bye stigma hello gorgeous’. De redactie besloot dit shirt te maken na de fotoreportage met oude hiv-actie shirts die in het nummer staat. Het shirt zal binnenkort te koop zijn in onze webshop.

Het nieuwe nummer valt eind rond 7 juni op de deurmat van de abonnees. De gratis verspreiding naar o.a. de hiv-behandelcentra vindt eind juni plaats.

Het nummer is te koop bij een aantal verkooppunten. Je kunt het nummer ook online bestellen.

Foto’s van de presentatie zijn te zien op onze Facebook pagina.

 

 

Leave A Reply