Ook AOV mogelijk voor ondernemers met hiv

0

Mensen met hiv en een eigen onderneming kunnen sinds kort de risico’s van arbeidsongeschiktheid afdekken. Voorheen kon dit niet volledig en alleen op een omslachtige manier. Daar is nu verandering in gekomen!

Iedere ondernemer krijgt ermee te maken: De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Waar je in loondienst automatisch bent verzekerd tegen de financiële gevolgen door ziekte moet je daar als ondernemer zelf maatregelen voor treffen. De arbeidsongeschiktheidsverzekering is een belangrijke fundering onder je eigen bedrijf.

Werknemers

Ook voor werknemers is het aan te raden de gevolgen van arbeidsongeschiktheid te onderzoeken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de woonlasten? Zijn die nog op te brengen als het inkomen daalt?

Voor mensen met hiv is het nu voor het nu ook mogelijk om zich op goede en betaalbare wijze te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid bij een verzekeringsmaatschappij.

Gelijke acceptatie

Omnis Financieel Adviesgroep BV pleit al jaren voor betere voorwaarden en gelijke acceptatie van verzekerden. Onder andere middels de website www.positief-over-geldzaken.nl waar je alle informatie en goede tips over geldzaken kunt lezen. Omnis heeft door middel van lobby en samenwerkingsverbanden met onder meer de Hiv Vereniging Nederland nu eindelijk een juiste verzekering. Ook als je hiv hebt en zonder uitsluitingen!

Catrinus Keegstra – mede-eigenaar van Omnis – hoopt dat deze ontwikkeling doorzet en de ongelijke situatie voor ondernemers met hiv voor eens en voor altijd verdwijnt.

 

 

Leave A Reply