Ik ben gelanceerd

1

Gisteren werd het eerste nummer van hello gorgeous gelanceerd in galerie CNCPT 13. De kunstveiling ten bate van de stichting hello gorgeous bracht het indrukwekkende bedrag op van €9.423 op.

Er kwamen zo’n 280 belangstellenden af op de lancering en veiling. Na een korte presentatie van zakelijk hoofdredacteur Jacob van Megen en voorzitter Sander de Groot werd de 11-koppige redactie en het bestuur van de stichting naar voren geroepen voor een daverend applaus.

Het eerste nummer werd overhandigd door cover model Axa aan Robert Witlox, directeur van de Hiv Vereniging Nederland (HVN). Hij merkte op dat het magazine op een nieuwe manier over hiv communiceert. Een manier die ook het algemene publiek kan bereiken.

Veiling

De veiling werd geleid door Helene Besancon, voormalig werkzaam bij Sotheby en nu curator voor het glasmuseum in Leerdam. Op aanstekelijke wijze bracht zij de meer dan 40 gedoneerde kunstwerken onder de aandacht van het publiek dat flink bood op de werken.

Rond 22 uur kon eindelijk het bij elkaar geveilde bedrag bekend worden gemaakt door eindredacteur Hannah Jansen en webman Carsten Lund Thomsen. Een bedrag dat onze stoutste verwachtingen ver overtrof.

Een ieder die aanwezig was, een kunstwerk heeft gedoneerd of heeft geboden…enorm bedankt!

De redactie bedankt ook een ieder de aan de veiling en lancering vrijwillig heeft meegewerkt en het een niet te vergeten avond heeft gemaakt: Renee, Meinke, Steve, Marcel, Robert, Marieke, Howie, Michelle, Yvonne, John, Inez, Marianne, Sander, Hennie, Marian, Hans….TOP!

Foto’s van de feestelijke lancering zijn te zijn op onze Facebook fan pagina.

Leave A Reply