In Your Shoes: een avond voor mensen met hiv

0

Op 28 september wordt in De Nieuwe Liefde te Amsterdam In Your Shoes georganiseerd: een avond voor mensen met hiv, hun zorgverleners en geïnteresseerden over het elkaar beter begrijpen in de spreekkamer.

Een gesprek in de spreekkamer duurt ongeveer tien tot dertig minuten. In die tijd blijven er soms dingen ongezegd, kunnen er misverstanden ontstaan of begrijpen patiënt en zorgverlener elkaar vaak minder goed dan ze denken.

Welke rol spelen culturele achtergrond, educatie en stigma in de dialoog tussen de arts/verpleegkundige en iemand met hiv? En hoe kun je hier zo mee omgaan dat gesprekken goed verlopen en beide partijen zich begrepen voelen?

In Your Shoes wordt een afwisselende en leerzame avond, met inspirerende sprekers, verdiepende panelgesprekken en live nagespeelde situaties door acteurs, die zichtbaar maken wat we nog niet van elkaar begrepen.

Ook vanuit de zaal kun je volop meedoen met de gesprekken. En je gaat naar huis met praktische tips & tricks die je zelf in de spreekkamer kunt gebruiken.

De avond begint om 18.30 uur met soep en een broodje. Om 19.00 uur begint het programma dat tot 21.30 uur duur, met na afloop nog een drankje. Adres: Da Costakade 102 te Amsterdam. Deelname is gratis.

Aanmelden voor In Your Shoes kan via met deze link.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de praktische informatie.

Leave A Reply