Infomiddag Genezing = Zegening?

0

Op zondagmiddag 23 april om 14:00 uur organiseert Poz&Proud de eerste themamiddag van het jaar, wederom in de kleine zaal van het Betty Asfalt Complex aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282. Op deze middag gaan ze met experts in gesprek over het vooruitzicht op genezing van hiv.

Wat zijn de praktische en morele overwegingen? Is het een uitzicht op bevrijding, of zijn we ook bang een stukje van onze identiteit kwijt te raken? En hoe zeer is genezing nodig, nu er zo veel goede behandelopties zijn voor mensen met hiv?

In het panel zitten deskundigen uit het medische veld, maar het onderwerp wordt ook vanuit sociologische hoek bekeken. Al met al wordt gehoopt op een levendige discussie.

Zoals altijd is de toegang gratis. Aanmelden is niet nodig.

Leave A Reply