Inloopmiddag over hiv en leeftijd

0

Poz&Proud organiseert op 13 november een gratis inloopmiddag over hiv en leeftijd. De middag vindt plaats in het vernieuwde Betty Asfalt Complex in Amsterdam.

Hoe ziet je toekomst met hiv (of zelfs zonder hiv) eruit? Hoe is het om oud of juist jong te zijn als je hiv-positief bent?

Tijdens de middag wordt ingezoomd op persoonlijke verhalen van mensen van diverse leeftijden – hoe ís dat perspectief op de toekomst? Zijn ouderdomsverschijnselen nog steeds eerder voorkomend bij mensen met hiv, zelfs al hebben ze een iets hogere levensverwachting dan de gemiddelde persoon? Er wordt gesproken met ervaringsdeskundigen en mensen gespecialiseerd in hiv-zorg, maar ook in geriatrie.

Je gezondheid mag dan wel op peil zijn, maar zien je verzekeraar en werkgever dat ook zo? Wat de implicaties kunnen zijn voor mensen met hiv gaan we ook verder uitdiepen en bediscussiëren.

Het programma begint om 14:00 en duurt tot 16:00 uur met een korte pauze. Na 16:00 is er nog een drankje.

De toegang is helemaal gratis en van te voren aanmelden is niet nodig deze keer. Het adres is Nieuwezijds Voorburgwal 282 te Amsterdam.

Leave A Reply