Crowdfunding House of Hiv geslaagd

0

UPDATE: We hebben ons streefbedrag meer dan gehaald. Iedereen bedankt voor de steun!

Dit najaar opent House of Hiv de deuren. Deze tentoonstelling over de verhalen achter 40 jaar community-initiatieven in Nederland wordt georganiseerd door een zevental organisaties. We werken hard aan het realiseren van deze unieke expositie, maar we kunnen niet zonder jouw steun.

House of Hiv vindt dit najaar plaats in Amsterdam Het is een samenwerking tussen Mainline, Trans United, het Prostitutie Informatie Centrum, Black Queer Archives, IHLIA, Hiv Vereniging en hello gorgeous. Lees hier het interview met curatoren Hugo Schalwijk en Bart Krieger.

Verdeeld over diverse locaties in de stad worden kamers gevuld met persoonlijke verhalen uit de verschillende door hiv getroffen community’s. Verhalen over mensen die opstonden toen het nodig was. Verhalen van deelnemers die gebruik maakten van deze initiatieven en van vrijwilligers die hielpen bij het organiseren.

We zijn een crowdfunding gestart bij Voor de Kunst: https://www.voordekunst.nl/projecten/13465-house-of-hiv-een-huis-in-aanbouw


Doneer aan deze unieke tentoonstelling. Groot of klein: alle donaties zijn welkom. Alvast ontzettend bedankt!

Ja, ik wil House of Hiv steunen!

Leave A Reply